Slide thumbnailEven voorstellen

Stefan

Sinds 2023 werkzaam onder de naam AdviesPunt, maar in 2002 gestart bij een lokale bank om vervolgens in 2005 mijn financiële avontuur onder de vleugels van AdviesNet voor te zetten. Na 18 jaar is dit bedrijf, waarbij ik als partner betrokken was, verkocht en heb ik de kans om persoonlijke en betrokken service te blijven aanbieden onder eigen naam. AdviesPunt.

 

Dus graag kom ik bij je langs om tijdens een kopje koffie te helpen bij de meest complexe financiële vraagstukken, van ondernemershypotheken tot lijfrentes en van verzekeringen tot vermogensvorming. Uiteraard wissel ik deze graag af met de begeleiding van starters en doorstromers op de woningmarkt.

 

Dit alles combineer ik met mijn vrouw Ingrid tot een prettig, laagdrempelig en persoonlijk advieskantoor.

 

Welkom bij AdviesPunt!

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Brouwer en samen met Stefan en onze dochters Amélie en Josephine woon ik in Wijnjewoude.

 

Na jarenlang het vak aan de zijlijn te hebben meegemaakt heb ik in 2020 de benodigde scholingen gevolgd om naast mijn baan in het onderwijs, zelf aan de slag te gaan als financieel adviseur. Na een aantal jaren met AdviesNet samengewerkt te hebben zijn Stefan en ik vanaf november 2023 zelfstandig verder gegaan. Een ontzettend mooie stap om ons vak op persoonlijke wijze uit te oefenen.

 

Mijn rol binnen AdviesPunt bestaat voornamelijk uit het voeren van regie over lopende (hypotheek) aanvragen en het verzorgen van backoffice. Daarnaast ben ik ook actief als hypotheekadviseur.

 

Meest belangrijk vind ik dat jij als klant alle informatie krijgt die je nodig hebt op de manier die bij jou past. Dus heb je vragen? Neem dan gerust contact met me op. Graag zorg ik er met jou voor dat jouw aanvraag op rolletjes loopt en jij tijdens alle stappen van het proces een gerust gevoel hebt.